var inte rädd

Livet är ett äventyr. Livet är underbart att leva. Livet är svårt och kompliserat. Livet är ibland så enkelt att man skulle kunna tro att man har blivit ett barn igen. Livet är konstigt, härligt, snurrigt, kort, långt, händelserikt, tråkigt, fint, jobbigt, ensamt, fullt av liv, inövat, förutbestämt, vackert, fattigt, lyckligt, tokigt, galet, stillsamt, kallt, varmt... Livet är så mycket mer än kanske bara det du ser just nu? Livet är precis lika för oss alla. Var glad för att du lever och får vara med om så mycket olika händelser och för att du får känna alla dessa jobbiga och glada känslor. Känn dig lycklig i vetskapen om att det finns mycket som inte har hänt dig än. Känn dig lycklig när du tänker tillbaka på just allt det som har hänt dig. Livet är ett äventyr. Låt livets berg&dal-bana ta dig dit rälsen svänger. Låt tåget tuffa framåt tills bränslen tar slut. Tillåt dig själv att stanna upp och tanka. Se dig för, spänn fast dig. Men låt dig inte fastna, låt inte tåget bromsa, låt inte tåget rosta fast på rälsen någonstans i en kurva. Var inte rädd, var för din skull inte rädd för att leva. Utan lev! Lev ditt liv precis som du vill leva det!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Jättefint skrivet Ylva. Verkligen. Detta vill jag skriva ut och ha bredvid sängen när allt känns hemskt och läskigt och jobbigt. Rebecca skrev en fin sak:

Ska det vara så lätt? Ska det vara så svårt? Det ska vara så.

2009-10-23 @ 23:49:19
Postat av: Sanna igen

Jag skickar dig en text på mailen. Du har ju inte läst något jag har skrivit så nu får du mitt dagboksinlägg från i fredags :)

2009-10-23 @ 23:55:59
Postat av: Malin W

jättefint! och HELT RÄTT. <3

2009-11-01 @ 21:54:53
URL: http://happier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0